× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
Nóra - Hatha Jóga - kedvcsináló

Nóra - Hatha Jóga - kedvcsináló

Jóga óráimon a Hatha jóga ászanáin kívül a Kaya Kalp-, azaz testfiatalító- jóga, és a Funkcionális Fascia tréning elemeivel is találkozhatsz. A Kaya Kalp jógában a testfiatalító gyakorlatok, az energiaharmonizáció, a blokkok megtisztítása az energiacsatornákban van a középpontban, a funkcionális fascia tréning pedig a leghatásosabb lazító gyakorlatokat tartalmazza, amelynek segítségével visszaszerezheted izmaid, izületeid rugalmasságát, mobilitását.

10 éve foglalkozom a jógával, International Yoga Alliance által akkreditált oktató vagyok. Sok mindent tanultam, tapasztaltam, melyekből az óráimon a leghatékonyabb kombinációt rakom össze. Így az órák változatosak, modern jóga szemléletet követve váltakoznak a flow, dinamikus és kitartott pózok. Így rövidebb idő alatt éred el a célodat. 

Fókuszban a test-lélek-elme egyensúlyának megteremtése, légzőgyakorlatok, testünk erősítése és feltöltése az ászanákon keresztül, az óra végén pedig egy vezetett relaxációban lehet részed.

Az órát ajánlom kezdő és haladó jógázóknak is - minden gyakorlatnak elmondom a különböző testi adottságokhoz és jógaszinthez való helyes kivitelezését. Stúdióbéli óráimon is együtt vannak a kezdők és a haladók, mert ez remekül működik! Életkorban pedig korhatár nélkül ajánlom.

Jó gyakorlást - Namaste  - Nóra

 

 

 

Halbrucker Nóra

2020-03-25

Sziasztok, Halbrucker Nóra vagyok, jógaoktató és csoportos fitnesz instruktor. A jógán belül a hatha jógával, aerial jógával, gyermek- és kismama jógával foglalkozom.
Megosztás