Move2You Move2You Move2You
0
Move2You
Move2You
Kezdőlap Élő edzés Webshop Blog Receptek Étrendek Konzultáció Belépés Eddz velem!
Edzéstípusaim
Futópados edzés

Ez a futópados edzés kimondottan kezdők számára lett kialakítva. Azonban ne csüggedjenek azok sem, akik régebb óta futnak. Számukra is tökéletesen funkcionálhat bemelegítő edzés gyanánt. Az edzés piramis rendszerben épül fel, találhatók benne sétálás közben, illetve emelkedőn végzendő gyakorlatok is, emellett kicsit popsira és a hajlítókra is dolgozunk.

StepUP kezdőnek

Látványos elemekkel gazdagon ellátott táncos, mégis dinamikus, szimmetrikus koreográfia, amit a  fantasztikus hangulatú zenék alkalmazásával könnyedén, mégis magabiztosan sajátíthatsz el.Van jó zene, van hangulat, van teljesítmény és egy iszonyatosan bomba óra, mi kell még? 

Sexy Has program

A hassal az a baj, hogy állandóan szem előtt van. Valljuk be: a nagykabátot kivéve szinte minden ruhadarab sejteti, vagy láttatja: itt bizony pocak van… Aki nem a kockásításra hajt, az is szereti, ha lapos a hasa. És mennyivel egyszerűbb nyáron trikóba-naciba bújni, mint gondosan válogatni a lepel fazonú ruhákat, ami elrejti azokat a fránya hurkákat.

Szomorú hírem van ehhez  a projecthez: dolgozni kell rajta. Keményen, rendszeresen és sokat. Ha abban reménykedsz, hogy a karcsúsító zselék és a „tedd-a-hasadra-amíg-tévézel” típusú kütyük megoldják a problémát, nagyot fogsz csalódni.

Viszont az edzéstervem  követve nemcsak a has (és környező részek) kerületéből veszíthetsz, de valóban feszesebbé teheted az izmaidat, és a párnácskák alól előcsalogathatod azokat a bizonyos kockákat is.

Zsírégető kardio kezdőknek

Ezek a komplex feladatok súlyvesztésre, feszesítésre és izomfejlesztésre is alkalmasak. A legjobb kiegészítői a diétának.A kardió tevékenységek lényege, hogy felpörgetik a pulzust. Ám egyteljes zsírégető edzés nem csupán ugrálásból áll, hiszen az anyagcsere fokozásához az izomfejlesztés éppúgy fontos. Az a legjobb, ha pulzusnövelő és erősítő gyakorlatok váltják egymást, a testmozgás intervalluma nem egy síkban mozog.

Tabata

Intervallum edzés nőknek és férfiaknak, amit élvezel és szinte a hatása is rögtön meglátszik

A tabata egy fajta HIIT edzés (high intensity interval training, vagyis magas intenzitású intervallum edzés), az egyik legmegerőltetőbb  edzésfajta. Nem a szokásos folyamatos, hosszabb típusú mozgás, hanem egy edzés viszonylag rövid intervallumokkal és szünetekkel.

Semmiképpen se felejts el bemelegíteni edzés előtt, illetve ne hagyd ki a párperces levezetést edzés után.  Bár a tabata fizikailag igen megterhelő, még sincs ok az aggodalomra, még a teljesen kezdők is boldogulhatnak vele. 

Eszközigénye gyakorlatilag nulla, saját testsúlyod használhatod hozzá. Mellé kiegészitésnek esetleg ugrókötél, kettlebell vagy súlyzó.

Amikor a tabata edzésre kerül majd a sor, adj bele mindent!

GrandUP

Nagyon egyszerűen lekövethető táncos és  funkcionális elemekkel társitva

  • Nem probléma ha elsőre nem tudod lekövetni, ne ess kétségbe
  • helyette járj helyben, kocogj vagy élvezd a zene és a ritmusok lüktetését
  • a tánc és a fitness összeér
  • megtanulod melyik a jobb és a bal kezed :)
  • a Sziszós megőrülés itt garantált!
Bomba popsi kezdőknek

A lapos has mellett a leggyakoribb vágyálom a feszes, kerek és izmos popsi. Ennek elérésében a kulcs a rendszeres popsi edzésekben és a tiszta étkezésben rejlik. Ha egy gyilkos, de roppant hatásos popsi edzést keresel, amivel  pár hét alatt bombasztikus popót kerekíthetsz magadnak, akkor jól figyelj! Jó helyen jársz...

Gumi szalagos óra

Érdemes belevágni, mivel csak egy gumiszalag és némi lelkesedés kell hozzá. Miután ráéreztél a szalag használatára, már egyszerűen be tudod építeni egy hagyományos gyakorlatsorba is, így akár a kedvenc mozgástipusaidat is feldobhatod vele.

Alakformaló teljes test kezdőknek

Még a lábadat sem kell kitenned otthonról, nem kell edző vagy fitneszterem után kutatnod. A profin összeállított otthoni tréningeket maximálisan a saját időbeosztásodhoz igazíthatod, nem kell alkalmazkodnod senkihez és nem kell megfelelned senkinek. A következő gyakorlatok mindegyike egy vagy több nagy izmot mozgat, erősít, együtt pedig szinte a teljes testedet megmozgatják és formálják. Az elején ne feledkezz meg a bemelegítésről, majd a végén a nyújtásról sem.

Kézi súlyzos edzés program

A kézisúlyzós gyakorlatoknak számos előnye van, melyeket kár lenne hanyagolni csak azért, mert kényelmesebb gépekkel vagy rúddal elvégezni bizonyos gyakorlatokat. Ezúttal egy komplett felsőtest-programot mutatunk, melyet kizárólag kézisúlyzók használatával kell elvégezni!