× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
Orsi - Fittball - Óra

Orsi - Fittball - Óra

Fitball labdás intervall tréning:

Szuper gyors és extra hatékony fitball full body köredzést fogunk elvégezni. Amely edzés a nevéből adódóan a teljes testünket át fogja dolgozni, mégis a feladatsor komplexitása miatt észrevétlenül is bevonjuk a mozgásba a teljes core izom rendszert. A feladatsor közepes intenzitású intervall edzés, 6 feladatot fogunk 5 körben elvégezni, az időzítőn 45 mp aktív szakasz és 15 mp passzív/pihenő szakasz beállításával.

Miért előnyös számunkra a fitball labdás edzés? A fitball labdával történő edzés növeli az állóképességet, alakot formál és zsírt éget. Fejleszti az egyensúlyérzéket, megdolgoztatja és erősíti az izmokat, legfőképpen a hát és a has izmait, ezáltal is elősegíti, hogy a porckorongok egészségesek maradjanak. A fitball labdán végzett gyakorlatok mindenkinek ajánlhatók, kamaszoknak, középkorúaknak és idősebb személyeknek is. A súlytöbblettel és gerinc- vagy ízületi problémával küszködő betegek számára is javasolható ez az edzésforma, mivel a boka- és térdízületeket nem teszi ki terhelésnek.

Ozsvárt Orsolya

2020-03-25

Ozsvárt Orsi vagyok, lételemem a mozgás de hétköznapjaimat -mint ahogy sokan, talán Te is - irodai munkával töltöm. Szeretném a Te életedbe is belecsempészni a mozgás szeretetét, a tudatos és preventív szemléletű, erős és hatékony edzéseimmel. Úgy gondolom a mozgás mindenkié korosztálytól és fizikai állapottól függetlenül és elengedhetetlenül szükséges a minőségi életmód kialakításához és annak hosszútávú fenntartásához. Kulcsszavak a mozgásban: prevenció, erősítés, fejlesztés, mobilitás. Emelett kiemelt fontosságúnak tartom a gerincprevenciós szemléletű életmód elsajátítását a mindennapokban.
Megosztás