- 50 dkg. csirkemell v. csirkecomb filé
- 1 db. citrom
- fokhagyma
- só
- kakukkfű
- oliva-, vagy szőlőmag olaj
- 50 dkg édesburgonya
- igény esetén növényi tejszín
Citromos csirke édesburgonyával
50 dkg. csirke felsőcombfilét vagy csirkemellet sózva helyezd tepsibe, majd fokhagymával, kakukkfűvel tűzdeld meg, a citrom levével és oliva-, vagy szőlőmag olajjal kend át, és tedd 160-180 fokra előmelegített sütőbe, ahol kb 20-25 perc alatt összesül.
Közben vízben főzz meg fél kg. édesburgonyát, amit ízlés szerint önmagában vagy növényi tejszínnel pürésíts.
Jó étvágyat! :)
- 50 dkg. csirkemell v. csirkecomb filé
- 1 db. citrom
- fokhagyma
- só
- kakukkfű
- oliva-, vagy szőlőmag olaj
- 50 dkg édesburgonya
- igény esetén növényi tejszín
Citromos csirke édesburgonyával
50 dkg. csirke felsőcombfilét vagy csirkemellet sózva helyezd tepsibe, majd fokhagymával, kakukkfűvel tűzdeld meg, a citrom levével és oliva-, vagy szőlőmag olajjal kend át, és tedd 160-180 fokra előmelegített sütőbe, ahol kb 20-25 perc alatt összesül.
Közben vízben főzz meg fél kg. édesburgonyát, amit ízlés szerint önmagában vagy növényi tejszínnel pürésíts.
Jó étvágyat! :)