Move2You Move2You Move2You
0
Move2You
Move2You
Kezdőlap Élő edzés Webshop Blog Receptek Étrendek Konzultáció Belépés Eddz velem!
Rólam

 

Gyöngyösi Szilvia vagyok, szeretettel üdvözöllek a weboldalamon! Szeretném átadni Neked a sport és az egészséges életmód iránti szenvedélyemet. Emellett segíteni szeretnék az életmódváltásodban és a természetes egyensúly megtartásában is.

Ki is vagyok én?

Tánc- és fitnesz edző, felnőttképzési- és sport mentor, a MyLifeStore és a MyMove Online Fitness School alapító-tulajdonosa, a kecskeméti ÉnIdő Életmódközpont létrehozója, a MyEatrend női táplálék-kiegészítő termékcsaládok kitalálója, a GrandUp és a StepUp fitnesz irányzatok megalkotója…mindezek mellett egy örökmozgó, állandóan gondolkodó és ötletelő Nő, üzletasszony, feleség, és kétgyermekes Anya.

 

Ezzel a weboldallal az a célom, hogy megkönnyítsem az emberek számára az edzés beiktatását a mindennapokba, hiszen az oldal segítségével szinte bárhol, bármikor lehet edzeni! Az oldalon találtok majd konzultációs lehetőséget is, mert fontosak vagytok nekem, és szeretném, ha minél közvetlenebb kapcsolat alakulhatna ki közöttünk!

Mint mindannyian tudjuk, a sport mellett a megfelelő étkezés is elengedhetetlen az egészséges élethez. Éppen ezért hoztam létre saját étrendkiegészítő termékcsaládomat, a MyEatrend-et! Elsődleges célcsoportunkká a hölgyek váltak, így jómagam tökéletes tesztalanynak számítottam. A terméktesztelések során egy diétás étrendet követtem és bátran leírhatom, hogy az elmúlt évek átmeneti vagy középszerű sikerei után VÉGRE SIKERÜLT! Néhány hónap alatt egészséges módon értem el az álomsúlyomat. Azóta is tartom a formám, hitelt adva ezzel a termékeimnek.

Mindezeknek köszönhetően 50 évesen meg tudtam valósítani régi álmom, és elindultam életem első fitneszversenyén, a 2021-es Fitparade-n. Ezen a rangos eseményen a 35 év felettiek kategóriában, nálam 10-15 évvel fiatalabbak között a bronzérmet sikerült megszereznem.

Több, mint 20 éves fitnesz-tapasztalattal a hátam mögött szeretném egészségesebbé, teljesebbé tenni mindazok életét, akik a termékeimet használják, és az én módszeremet hitelesnek találják.