Géczy Edit Eszközös zsírégető

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Zsírégető eszközös óra


Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra intenzív bemelegítéssel indul, ezután következik 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használhatunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, step padot.

“Ha nem repülhetsz,fuss!Ha nem futhatsz,menj!Ha nem mehetsz,csússz!! Bárhogy is legyen,mozogj”
Ez az idézet,amit vallok de ki is egészíteném egyvalamivel:nem számít a kor,soha nem késő újrakezdeni

Sziasztok


Géczi Edit vagyok 38éves édesanya,van egy kisfiam aki 7éves és egyedül nevelem. Mindig is a sport volt az életem,12évig kézilabdáztam,mellette pedig az atlétika volt a mindennapjaim része. 19évesen egy ritka betegség elvette tőlem a sportot, akkor nem értettem a miértjét,haragudtam a világra,de mára mindent értek.

Sokáig abbahagytam a sportot és a vendéglátásban találtam meg a boldogságot kicsattanó energiával persze. Zalán mikor 2,5éves volt éreztem hogy valami hiányzik,ez pedig a mozgás. Pozitív ember vagyok, szeretem az embereket, úgy érzem ez viszont is működik. Elkezdtem futni(+30kg volt rajtam)majd egészségesen étkezni és posztoltad a facebookon naponta kaptam az üzeneteket, hogy eszem mit mozgok.

Édesanyám és kisfiam hatására pedig jelentkeztem az IFBB Academiara.Gyermekem édesapja “ellenezte”, de én nem adtam fel, megcsináltam. 2ÉVE most már edzőként dolgozom,csoportos órákat tartok,ezek mellett pedig élem az édesanyai “szerepemet" .


Hobbiból hivatás, ez mindennapjaim része. Balassagyarmaton(szülővárosom)igyekszem az embereket a mozgás szeretetére,az egészségesebb,tudatosabb,boldogabb életre terelni. Fontos számomra hogy az emberek megismerjék a csoportos edzés adta plusszt,hogy igen is együtt egy csapatban túl lehet lépni a komfortzónán.A közösségi szellem húzóereje hatalmas inspiráció.Igyekszem minden egyes órán kihozni belőlük a maximumot. ilyenkor szépen fejlődnek mind testileg és mentálisan.
Számomra ez nem munka,hanem hivatás és szenvedély.


Röviden ennyit rólam


És ne feledd, kevés dolgot tudsz pillanatok alatt megváltoztatni,de egyet bármikor:a hozzáállásodat!! A céljaid gyakorlatilag csak álmok,határidővel


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›