Alakformálás Edittel

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Szia, Géczy Edit vagyok!

A mai órám bemutatása:

Alakformáló, zsírégető óra


Aerob jellegű, könnyen követhető egyszerű lépés- és gyakorlatkombinációk adják a vázát, így biztosítva a zsírégető hatást. Alapos bemelegítést követően egy dinamikus pulzusfokozó szakasz következik, majd az óra fő részében erőfejlesztő gyakorlatok váltakozásával alakformálás elősegítése a cél. Majd az óra végén 5-10 perces nyújtással segítjük elő az izmok regenerálódását és a sérülések elkerülését. Alkalmas a testsúlycsökkenés elérésére, valamint az izomzat megerősítésére.

“Ha nem repülhetsz,fuss!Ha nem futhatsz,menj!Ha nem mehetsz,csússz!! Bárhogy is legyen,mozogj”
Ez az idézet,amit vallok de ki is egészíteném egyvalamivel:nem számít a kor,soha nem késő újrakezdeni

Sziasztok


Géczi Edit vagyok 38éves édesanya,van egy kisfiam aki 7éves és egyedül nevelem. Mindig is a sport volt az életem,12évig kézilabdáztam,mellette pedig az atlétika volt a mindennapjaim része. 19 évesen egy ritka betegség elvette tőlem a sportot, akkor nem értettem a miértjét, haragudtam a világra, de mára mindent értek.

Sokáig abbahagytam a sportot és a vendéglátásban találtam meg a boldogságot kicsattanó energiával persze. Zalán mikor 2,5 éves volt éreztem hogy valami hiányzik,ez pedig a mozgás. Pozitív ember vagyok, szeretem az embereket, úgy érzem ez viszont is működik. Elkezdtem futni (+30kg volt rajtam) majd egészségesen étkezni.

Édesanyám és kisfiam hatására pedig jelentkeztem az IFBB Academiara.Gyermekem édesapja “ellenezte”, de én nem adtam fel, megcsináltam. 2 éve most már edzőként dolgozom,csoportos órákat tartok,ezek mellett pedig élem az édesanyai “szerepemet" .


Hobbiból hivatás, ez mindennapjaim része. Balassagyarmaton (szülővárosom) igyekszem az embereket a mozgás szeretetére,az egészségesebb,tudatosabb,boldogabb életre terelni. Fontos számomra hogy az emberek megismerjék a csoportos edzés adta plusszt,hogy igen is együtt egy csapatban túl lehet lépni a komfortzónán. A közösségi szellem húzóereje hatalmas inspiráció. Igyekszem minden egyes órán kihozni belőlük a maximumot.
Röviden ennyit rólam


És ne feledd, kevés dolgot tudsz pillanatok alatt megváltoztatni,de egyet bármikor:a hozzáállásodat!! A céljaid gyakorlatilag csak álmok,határidővel


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›