Gymstick Andival II.

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Milyen edzés a gymstick? Funkcionális tréning... teljes test edzés!


Miért jó ez? A testet egészként kezeli, nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem mindig több izomcsoportot dolgoztat meg egyszerre. Az alapot a mindennapi mozdulataink, guggolások, emelések, húzó- toló mozgások és ezek variációi adják. Ahhoz, hogy ezeket az összetett gyakorlatokat el tudjuk végezni, mindig stabilizálni kell a kiinduló testhelyzetünket a tartó izomzat segítségével. Így a hasizmok és a mélyhátizmok is erősödnek.
Mindehhez a gymstickbot egy PLUSZ! A gymstickbot testünkkel összekötve egy erőteret képez, ahol folyamatosan dolgozik minden izmunk, így gyönyörű izomtónus érhető el, helyére kerül a tartásunk, megszünnek a derék- és hátfájások, és ízületeink védelme pedig garantált.

Így ZSÍRÉGETÉS ok, ALAKFORMÁLÁS ok, PREVENCIÓ ok!!

Mózer Andrea vagyok 40 éves boldog, gyönyörűséges gyermekét egyedül nevelő anyuka.Egy kis városban élünk Bácsalmáson.

2013-ban gyökeresen megváltozott az életem, túl egy váláson és sok sok egészségügyi probléma közepén leülltem magammal megbeszélni, hogy mi is az amit igazán szeretnék csinálni,..... (mert ugye amit igazán szeretünk csinálni abban tudunk a legjobbak lenni.)


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›