Hatha-jóga Horváth Biankával

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Sziasztok Horváth Bianka vagyok.
Edzőként 2011 óta tevékenykedem, alapvégzettségem: sportedző testépítés és fitnesz hazai és nemzetközi vonalon, később rekreációs mozgásprogram vezető személyi edző, speciális tréning instruktor, G-Flex tréning instruktor, TRX suspension Training Istructor, Fit Spartans Combat szakoktatói végzettséget és tapasztalatot szereztem.

Öreg jógiktől tanultam a hatha-jógát és a Prananadi nagy mestereitől az energiagyógyászatot, amelyből jelenleg 6-os szinten állok. Versenyzői karrieremben is meghatározó volt a jóga szerepe, segített a jógázás, a meditáció az összpontosításban,
felkészülésben, de a fokozottan igénybevett izmok nyújtásában is nagy szerepet kapott ez a fajta mozgásforma.

Szeretném Neked is megmutatni, mi az, ami engem is feltölt, teljessé tesz.
Gyere, jógázz velem!


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›