GrandUp Kardió

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Gyöngyösi Szilvia vagyok!

Sport, Divat, Dance Aerobik, Tánc, GrandUp. Ezek azok a szenvedélyek és mozgatórugk amelyek Szilvi életének megatározó állomásaihoz vezetnek! Egész életében atletizált, modellkedett. Céltudatos, kiktartó személyisége a sikereket vonzotta magához mint a mágnes.

1996-ban létrehozta az Akrobat Dance School iskolát, majd később megalkotta saját mozgáskultúráját is a GrandUp - Dance Aerobik irányzatot. Az óra mozgásanyaga nem csak egy tánc, mindez felturbózva funkcionális gyakorlatokkal, intenzív és egyben nőiességgel Szilvi stílusával.

Ez mind egy csokorban már csak arra vár, hogy kipróbáld.

Kinek ajánlja? Mindenkinek! Sportra vágysz, kikapcsolódni vagy akár fogyni szeretnél ennél jobbat nem fogsz találni! Szóval minden itt van ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Imádni fogjátok! Hajrá!


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›