Cardio aerobik Beával

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Szia!

A mai óránk Kardio aerobik:


A kardió körébe tartoznak mindazok, amelyek a szív- és az érrendszer, valamint a légzőszervek kapacitását növelik. Ezek a mozgásformák nemcsak az állóképességet erősítik, de kiválóan elősegítik a súlyvesztést is. Bemelegítést követően , igazán pörgős órán vehetsz részt, maximális intenzitáson akár 600 Kcal- tól is megszabadulhatsz mindehhez párosítottam neked egy fantasztikus zenét. Az óravégi lazítás, nyújtás pedig segít az izmok megrövidülésének elkerülésében és regenerálódásában. Én készen állok és te? Még ma töltsd le nem bánod meg ígérem! Bea


Nyúlné Vajda Beáta sportedző vagyok!


Számomra a sport gyermekkorom óta fontos része az életemnek. A sport engem szorgalomra, kitartásra, becsületre és tiszteletre tanított, kezdetben atletizáltam, majd futottam. 2015. óta vagyok hivatalosan sportedző. Mindig is szerettem a kihívásokat, törekszem a tökéletességre, a határaim feszegetésére, szeretek mindenbe egy kis pluszt még beleadni. 2 fiúgyermek édesanyja vagyok, tudom milyen nehéz újra talpra állni, mindkét terhességem alatt 20 kg súlytöblettel indultam újra. De ez ne vegye el a kedved, nézd és kövesd a példát ami magad előtt van, nincs lehetetlen. Edzéseim fő mozgás anyaga az intervallum, kardio, zsírégető edzés típus alkotja. Mit is takar ez? Kardió jellegű mozgásforma lényege, hogy mozgást nem csupán egyenletes tempóban kell végezni, hanem tervszerűen váltakozó szakaszokra bontva. Az edzés során terhelési és pihenőidők váltják egymást - ám a pihenőidők is aktív pihenést jelentenek, tehát nem leállást, csupán alacsonyabb fokozatra kapcsolást, akár súlyzóval is! Mindehhez szeretnék párosítani jó zenét, és vidám hangulatot. Kinek ajánlom? Akik szeretik a kihívásokat, szeretik feszegetni a határokat és gyors hatékony eredményt elérni. Nekem sikerült! Rajtad a sor, KÉPES vagy rá!

Várlak a képernyő előtt!


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›