Popsi edzés Susieval

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Szia bemutatjuk Susi Konok Zsuzsannát!


Susie 5 éves korában kezdett táncolni , ami után meghatározta az egész életét. Sokféle stílust tanult, és gyerekkorától kezdve mindezt a színpadon számtalanszor megmutatta. 16 évesen emellett hobbiból elkezdett edzőterembe járni. Felkészült nála, hogy táncosként hihetetlen kemény fizikai állóképesség szükséges a színpadon.

Amire egész gyermekkorában készültem, sikerült: táncosként és saját tánciskoláján tánctanárként "munkhatott" - vagyis csinálhatta, amit a legjobban szeret.

Később végzett egy személyi edző képzését, így az edzőtermi sportolás hobbiból képesítéssel vált. Fitness versenyzőként kipróbálta magát, sok első helyezést ért el, de ez mégsem bizonyult világának.

Idővel létrehozta a DanceTraining edzéstípust, melyet a sok sok év tánctanítási módszereimből fejlesztett ki. Folyton keresi az újdonságokat, így saját irányzata mellett rátalált egy új szerelem, ami nem más mint az artistaművészet légtorna ága, mely belül főként Silk az ami magával ragadta.

Edz vele!


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›