MOST Body-Súlyzsákos edzés Évivel

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Szia!


A MOST tréning, egy elméleten alapuló, de változatosan variálható gyakorlatkombinációk összessége. Intervall és funkcionális elemeket hatékony kombinációja. Könnyen alakítható a változatos céloknak megfelelően, legyen szó akár egy kiegyensúlyozott egészséges fit test kialakításáról, vagy akár egy sportág-specifikus erőnléti edzésről. Teljesen egyénre szabható, de kiscsoportos kereteken belül is kiválóan alkalmazható, módszer.

Edzéseimet azoknak ajánlom, akik komoly elhatározással bírnak és képesek szembenézni önmagukkal, s felkészültek a valódi változásra!

MOST TRAINING: Súlyzsákos edzés

Ezt az edzést azoknak ajánlom, akit többre vágynak egy szimpla gyakorlatsornál. Kihívás – változatosság – erő ( a súlyzák helyettesíthető, akár otthon is fellelhető dolgokkal kis kreativitás segítségével)

Hajrá!
- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›