MOST training-Medicin labdás edzés Évivel

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Szia!


A MOST tréning, egy elméleten alapuló, de változatosan variálható gyakorlatkombinációk összessége. Intervall és funkcionális elemeket hatékony kombinációja. Könnyen alakítható a változatos céloknak megfelelően, legyen szó akár egy kiegyensúlyozott egészséges fit test kialakításáról, vagy akár egy sportág-specifikus erőnléti edzésről. Teljesen egyénre szabható, de kiscsoportos kereteken belül is kiválóan alkalmazható, módszer.

Edzéseimet azoknak ajánlom, akik komoly elhatározással bírnak és képesek szembenézni önmagukkal, s felkészültek a valódi változásra!


MOST TRAINING: Labdával

A labdás edzésem igazán hatékony, ha medicin labdával végzed, de ha nincs, egy strapabíróbb könnyű labdával is hatékony! igazán hatékony, célravezető gyakorlatok. Vágj bele bátran! A bolondja leszel!

Kezdj hozzá!


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›