MOST Body Évivel

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Szia Ács Évi vagyok!


A MOST tréning, egy elméleten alapuló, de változatosan variálható gyakorlatkombinációk összessége. Intervall és funkcionális elemeket hatékony kombinációja. Könnyen alakítható a változatos céloknak megfelelően, legyen szó akár egy kiegyensúlyozott egészséges fit test kialakításáról, vagy akár egy sportág-specifikus erőnléti edzésről. Teljesen egyénre szabható, de kiscsoportos kereteken belül is kiválóan alkalmazható, módszer.

Edzéseimet azoknak ajánlom, akik komoly elhatározással bírnak és képesek szembenézni önmagukkal, s felkészültek a valódi változásra!


MOST TRAINING: Szék segítségével

Ezt az edzést Mindenkinek ajánlom, akik igazán edzeni szeretnének, akár otthon is! Könnyen kivitelezhető, rendkívül hatékony gyakorlatsor a test teljes egészére!

Ács Éva 1978.09.21.


Három gyermekes anyuka, andragógus, személyi edző, fitness instruktor, g-flex tréner, táplálkozási tanácsadó, rúd-fitness oktató. Végzett sziklamászó és nyílt vízi búvár. A M.O.S.T. brand kitalálója és tulajdonosa. A MOST Tréning, 2001-től élt szakmai tapasztalataim és tanulmányaim kikristályosodása.


Szakmai múltam:
Fitnesz versenyző Spartacus SE 2002-2006 (Magyar bajnoki II.hely Fitness modell, Nemzetközi Super Body Kupa VIII.hely fitness forma )
Számos hazai és nemzetközi futóverseny 4km-től a 220km-ig. A teljesség igénye nélkül amikre büszke vagyok: Komáromi Erődpróba 12 órás futás 2011, 4fős csapatban I.hely
Ultra Balaton 2012, 220km 4fővel az 5 és 10fős csapatok közt, III. hely
Róma Maraton 42km, Prága Félmaraton 21km, Graz Félmaraton 21km
2001-től instruktorként és edzőként dolgozom míg Isten is úgy akarja. Jelenleg saját termemben, a M.O.S.T.-ban tevékenykedem. E mellett foglalkozom versenyzők erőnléti edzéstervezésével és levezénylésével is.
PiszkeNet Tenisz Club versenyzők erőnléti edzőjeként dolgoztam 2év
Jelenleg Gál Lili Motocross versenyző (facebook: Gál Lili #4 )
erőnléti edzője vagyok 2016-


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›