Nyújts Hellával

A teljes videó megtekintéséhez bejelentkezés és előfizetés szükséges!

(bemutató videó)

Szia!

Az óra célja a sportolás utáni megrövidült izmok rugalmasságának helyreállítása, illetve fejlesztése. Csökkentjük ezáltal a sérüléseket és az izomláz kialakulásának enyhítésére is szolgál. Az izomzat megfelelő rugalmasságának megtartása rendkívül fontos, mert szerepe van abban, hogy fiatalosak és sportosak maradjunk. Életkorunk előrehaladtával bizonyos izmaink megrövidülnek , míg más izmaink megnyúlnak. Az egészséges, jól működő izomzatot csak jól kivitelezett és rendszeres nyújtással tudjuk felépíteni.

A nyújtás legyen része a mindennapjaidnak!

Élj Rugalmasan!

Élj Lazán!

Legyen a mozgásod légies könnyed!

Legyél Te is Flexibilis!

Tomonicska Hella vagyok, 43 éves, két gyermek anyukája. Sportruha tervezéssel- gyártással foglalkozom. 5 éves korom óta sportolok rendszeresen, a kalocsai népi tánccal kezdtem, majd az általános iskolában szertornász voltam hosszú évekig. Többszörös megyei és városi első helyezést értem el , Országos verenyeken a 3. hely volt a legszebb eredményem. 2010 őszén iratkoztam be a Fitness Company aerobik edzői szakára és 2011- ben sikeres vizsgát tettem. 2010 őszén ismerkedtem meg egy olyan aerobik oktatóval-prezenterrel az iskola kapcsán, aki 2012 –től indított egy új Bandet, a ruházatot és így mellette kezdtem el dolgozni, sportruhát tervezni és gyártani, majd 2017- ben saját lábamra állva indítottam el a ruhamárkámat.
Több közszereplővel dolgozom együtt és tervezem-gyártom a ruháikat. Edzőtermekkel is van kapcsolatom és egyenruhát-munkaruhát is készítek.


- a rendszer

Az oldalon található fitneszvideók segítenek Neked a fogyásban, az alakformálásban, az egészséged megtartásában! Regisztrálj a Facebook fiókoddal, vagy a Regisztrálj gombra kattintva. Már egy email cím és egy jelszó is elegendő. Belépés az oldal jobb felső sarkában. 30 és 90 napos vezetett edzésprogramok közül választhatsz, melyek segítenek a célok elérésében. Ha nem a program edzéseit szeretnéd lejátszani, akkor a fitneszvideók menüpontban szabadon választhatsz.

tovább   ›