× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
Edit - Súlyzós Erősítő - kedvcsináló

Edit - Edzés videói

Szia, Géczy Edit vagyok!
38 éves édesanya, van egy kisfiam aki 7 éves és egyedül nevelem. Mindig is a sport volt az életem,12évig kézilabdáztam,mellette pedig az atlétika volt a mindennapjaim része. 19 évesen egy ritka betegség elvette tőlem a sportot, akkor nem értettem a miértjét, haragudtam a világra, de mára mindent értek.

Sokáig abbahagytam a sportot és a vendéglátásban találtam meg a boldogságot kicsattanó energiával persze. Zalán mikor 2,5 éves volt éreztem hogy valami hiányzik,ez pedig a mozgás. Pozitív ember vagyok, szeretem az embereket, úgy érzem ez viszont is működik. Elkezdtem futni (+30kg volt rajtam) majd egészségesen étkezni.

Édesanyám és kisfiam hatására pedig jelentkeztem az IFBB Academiara.Gyermekem édesapja “ellenezte”, de én nem adtam fel, megcsináltam. 2 éve most már edzőként dolgozom,csoportos órákat tartok,ezek mellett pedig élem az édesanyai “szerepemet" .


Hobbiból hivatás, ez mindennapjaim része. Balassagyarmaton (szülővárosom) igyekszem az embereket a mozgás szeretetére,az egészségesebb,tudatosabb,boldogabb életre terelni. Fontos számomra hogy az emberek megismerjék a csoportos edzés adta plusszt,hogy igen is együtt egy csapatban túl lehet lépni a komfortzónán. A közösségi szellem húzóereje hatalmas inspiráció. Igyekszem minden egyes órán kihozni belőlük a maximumot.
Röviden ennyit rólam


És ne feledd, kevés dolgot tudsz pillanatok alatt megváltoztatni,de egyet bármikor:a hozzáállásodat!! A céljaid gyakorlatilag csak álmok,határidővel

Géczy Edit

4 rész

Ára: 1 990 990 Ft

Megosztás
Edit - Súlyzós Erősítő - kedvcsináló Edit - Edzés videói csomag Tartalma