× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
Hozd magad formába 30 nap alatt Beával - Kedvcsináló

Hozd magad formába 30 nap alatt Beával!

Szia, sok szeretettel köszöntelek a virtuálisan az otthoni edzőtermedben!  Úgy érzed, hogy ideje lenne, helyretenned az alakodat, és lefaragni azokat a fránya felszedett kilókat?

Talán ijesztő a feladat számodra, de nem lehetetlen, egy kis odafigyeléssel és kitartással gyorsan akár 30 nap alatt szuper formába lendülhetsz.
Mit tud ez a csomag, és mit tartalmaz ez a program? Először is segít abban, hogy igazán elégedett lehess az alakoddal, és ne kelljen aggódnod a közeledő nyár miatt. Másodsorban pedig megtartani a kívánt célodat, majd további kihívások teljesítése. Hisz nem csak a kezdet nehéz, hanem a kitartás is.
Ha fejben eldöntötted, akkor jöhet a kihívás? Lássuk mivel fogsz találkozni.

Edzés videókkal, ami az egész tested átmozgatja, különösen combod és feneked dolgoztatja meg. Kitérünk a kritikus testrészekre is persze, legfőképpen a has , a törzs, csípő illetve a kar valamint hátizomra is.


No de a táplálkozásról se feledkezz meg! A csomag tartalma egy "Táplálkozz Tudatosan" című kis füzet. Nagyon fontos, hogy ügyelj az egészséges táplálkozásra, de ne ess át a ló túloldalára! Ha nem biztosítod szervezeted számára a megfelelő vitamin-, ásványi anyag- és tápanyagbevitelt, a szükséges folyadékmennyiséget, többet ártasz az életmódváltással, mint amennyit az használna. Ezzel a letölthető füzettel, és bevásárló listával a kezedben bármire képes lehetsz!
Sok sikert kívánok neked! Bízz magadban, legyél lelkes, és munkádnak meg lesz a gyümölcse! 

 

                                                            

Nyúlné Vajda Beáta

8 rész

Ára: 7 990 4 990 Ft

Megosztás
Hozd magad formába 30 nap alatt Beával - Kedvcsináló Hozd magad formába 30 nap alatt Beával! csomag Tartalma