× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning SpinRacing Baba-Mama torna videók Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Letőlthető Étrendek Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
Bea - Intervall edzés - Kedvcsináló

Hozd magad formába 30 nap alatt Beával!

Szia, sok szeretettel köszöntelek a virtuálisan az otthoni edzőtermedben!  Úgy érzed, hogy ideje lenne, helyretenned az alakodat, és lefaragni azokat a fránya felszedett kilókat?

Talán ijesztő a feladat számodra, de nem lehetetlen, egy kis odafigyeléssel és kitartással gyorsan akár 30 nap alatt szuper formába lendülhetsz.
Mit tud ez a csomag, és mit tartalmaz ez a program? Először is segít abban, hogy igazán elégedett lehess az alakoddal, és ne kelljen aggódnod a közeledő nyár miatt. Másodsorban pedig megtartani a kívánt célodat, majd további kihívások teljesítése. Hisz nem csak a kezdet nehéz, hanem a kitartás is.
Ha fejben eldöntötted, akkor jöhet a kihívás? Lássuk mivel fogsz találkozni.

Edzés videókkal, ami az egész tested átmozgatja, különösen combod és feneked dolgoztatja meg. Kitérünk a kritikus testrészekre is persze, legfőképpen a has , a törzs, csípő illetve a kar valamint hátizomra is.


No de a táplálkozásról se feledkezz meg! A csomag tartalma egy "Táplálkozz Tudatosan" című kis füzet. Nagyon fontos, hogy ügyelj az egészséges táplálkozásra, de ne ess át a ló túloldalára! Ha nem biztosítod szervezeted számára a megfelelő vitamin-, ásványi anyag- és tápanyagbevitelt, a szükséges folyadékmennyiséget, többet ártasz az életmódváltással, mint amennyit az használna. Ezzel a letölthető füzettel, és bevásárló listával a kezedben bármire képes lehetsz!
Sok sikert kívánok neked! Bízz magadban, legyél lelkes, és munkádnak meg lesz a gyümölcse! 

 

                                                            

Nyúlné Vajda Beáta

9 rész

Ára: 7 990 4 990 Ft

Megosztás
Bea - Intervall edzés - Kedvcsináló Hozd magad formába 30 nap alatt Beával! csomag Tartalma