× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning SpinRacing Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Letőlthető Étrendek Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
Bombanő project - Kedvcsináló

Bombanő project - Kedvcsináló

Sziszo és Andi megmozgatja a 40+ korosztályt!!
Az edzèsuk rövid, intenzív szakaszokat váltogat aktív “pihenéssel”.
Az ilyen mozgás növeli a kitartást, fejleszti az izmokat és erősen serkenti a glükóz anyagcseréjét, így jóval az edzés után is több kalóriát éget a szervezet.
Jó lesz -igerjük!!
Vidám -bulis de ugyanakkor pont ott és “akkor” kemény amikor kell!!
Nem kell megfeszülni CSAK ÉLVEZNI!!
GYERTEK !!

Sziszo & Andi

2020-04-23

Gyöngyösi Szilvia Sport, Divat, Dance Aerobik, Tánc, GrandUp. Ezek azok a szenvedélyek és mozgatórugk amelyek Szilvi életének megatározó állomásaihoz vezetnek! Egész életében atletizált, modellkedett. Céltudatos, kiktartó személyisége a sikereket vonzotta magához mint a mágnes. Mózer Andrea Alapképzettség Aerobic sportoktató, 2014 SpinRacing kerékpár fitness oktató és Gymstick Muscle Instruktor. Számos városban, településen tartok csoportos órákat. Célom, hogy minél több ember megszeresse a mozgást. Nagyon szerencsés embernek érzem magam, mert hobbim lehet a hivatásom!
Megosztás