× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
Tomi - Súlytárcsás - óra

Tomi - Súlytárcsás - óra

Szabad ellenállásos edzés, alap és összetett gyakorlatokkal. Az edzés bárhol elvégezhető, három négyzetméter talaj,és egy tetszőleges ellenállást bizosító tárgy, eszköz kell hozzá. Az edzésben látott súlytárcsát bármivel lehet helyettesíteni. Fontos, hogy az ellenállás mértékét az intenzitáshoz igazítsuk!

Forró Tamás

2020-04-06

Lassan tíz éve személyi edző, sport edző testépítés és fitnesz szakirányon, rekreációs mozgásprogram vezető, gerinc tréner. Emellett két évig fitnesz-wellness asszisztensnek, és animátornak is tanultam. Mindegyik képesítés, végzettség és papír, része szakmai tudásomnak, de nem csak az a fontos mit sajátít el elméletben egy edző. Nagyon fontos átlátni, érzékelni minden apró tényezőt, összefüggéseket, amihez elengedhetetlen a szakmai tapasztalat, és a folyamatos önképzés. Ezek mellett fontos tényező, hogy milyen mozgáskultúrával, gyakorlati háttérismerettel rendelkezünk.
Megosztás