× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
Andi - Gymstick - Óra

Andi - Gymstick - Óra

Milyen edzés a gymstick? Funkcionális tréning... teljes test edzés!


Miért jó ez? A testet egészként kezeli, nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem mindig több izomcsoportot dolgoztat meg egyszerre. Az alapot a mindennapi mozdulataink, guggolások, emelések, húzó- toló mozgások és ezek variációi adják. Ahhoz, hogy ezeket az összetett gyakorlatokat el tudjuk végezni, mindig stabilizálni kell a kiinduló testhelyzetünket a tartó izomzat segítségével. Így a hasizmok és a mélyhátizmok is erősödnek.
Mindehhez a gymstickbot egy PLUSZ! A gymstickbot testünkkel összekötve egy erőteret képez, ahol folyamatosan dolgozik minden izmunk, így gyönyörű izomtónus érhető el, helyére kerül a tartásunk, megszünnek a derék- és hátfájások, és ízületeink védelme pedig garantált.

Így ZSÍRÉGETÉS ok, ALAKFORMÁLÁS ok, PREVENCIÓ ok!!

Mózer Andrea

2020-03-20

Mózer Andrea vagyok 40 éves boldog, gyönyörűséges gyermekét egyedül nevelő anyuka.Egy kis városban élünk Bácsalmáson. 2013-ban gyökeresen megváltozott az életem, túl egy váláson és sok sok egészségügyi probléma közepén leülltem magammal megbeszélni, hogy mi is az amit igazán szeretnék csinálni,..... (mert ugye amit igazán szeretünk csinálni abban tudunk a legjobbak lenni.)
Megosztás