× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
VöMó - (Újra) Kezdő és Senior torna - kedvcsináló

VöMó - (Újra) Kezdő és Senior torna - kedvcsináló

Szia Vörös Móni vagyok!

A senior tornát első sorban azoknak ajánlom, akik szeretnek ritmusra, zenére dolgozni, de már idősebbek; ugyanakkor aktívak, egészségesek, de már nem szeretnének, vagy nem tudnak túl dinamikusan, gyorsan, magas intenzitással edzeni.


A senior torna ízületkímélő, nem tartalmaz magas intenzitású elemeket és pici, gyors mozgásokat sem.


Túlsúllyal rendelkezőknek és újrakezdőknek is kiváló edzésforma lehet.

Jó tornát!

Vörös Móni

2020-03-16

Vörös Mónika 1997-ben végezett a Bács-Kiskun Megyei Sportszövetségek Tanácsánál, mint aerobic sportoktató. Ezt követően számos irányzatban képezte magát és gyarapította tudását. Szegeden a Bibarc Tünde Aerobic School-ban step aerobic, valamint aero kick-box irányzatok trénerévé képezte magát. Szintén Szegeden a SOTE Fitnessben a következő képzéseket végezte el: Capoeira aerobic, SpinRacing, Body Shape gumikötéllel, Gerincgimnasztika, Comb-fenék, Derék-has. Rendszeresen résztvevője különböző fitness rendezvényeknek, folyamatosan képzi magát és keresem az újabb és újabb lehetőségeket.
Megosztás