× Kezdőlap Belépés Regisztráció Órarend Alakformáló videók Zsírégető videók Funkcionális tréning Jóga Dance Fitness Fitness videók Bérlet Hogyan edz otthon? Kapcsolat ÁSzF Adatkezelési tájékoztató Letölthető dokumentumok Minőségpolitikánk
VöMó - Aero Kick Box - óra

VöMó - Aero Kick Box - óra

Szia, VöMó vagyok!

A mai órámról röviden:

Az aero kick-boksz edzés egy rendkívül pörgős, zsírégető, cardio edzés. Az aerobic és az ütések, rúgások ötvözésével egy hihetetlenül dinamikus, erő – és állóképesség fejlesztő. Magas kalória felhasználású óra, ami fejleszti az általános állóképességet "boldogsághormont" szabadít fel.


Annak ajánlom ezt az órát, aki szeret jó zenére folyamatosan mozogni, a komfortzónája határait feszegetni és mosolyogva zsírt égetni.

Egy stresszes nap után például kiváló levezetés lehet ez az edzés. Várlak!

Vörös Móni

2020-03-13

Vörös Mónika 1997-ben végezett a Bács-Kiskun Megyei Sportszövetségek Tanácsánál, mint aerobic sportoktató. Ezt követően számos irányzatban képezte magát és gyarapította tudását. Szegeden a Bibarc Tünde Aerobic School-ban step aerobic, valamint aero kick-box irányzatok trénerévé képezte magát. Szintén Szegeden a SOTE Fitnessben a következő képzéseket végezte el: Capoeira aerobic, SpinRacing, Body Shape gumikötéllel, Gerincgimnasztika, Comb-fenék, Derék-has. Rendszeresen résztvevője különböző fitness rendezvényeknek, folyamatosan képzi magát és keresem az újabb és újabb lehetőségeket.
Megosztás